VIVE logoHomeWebmailService Center|

Argus Safe Mail™

Introductie

E-mail wordt steeds belangrijker. Ook voor u. Het medium is snel, goedkoop en is vrijwel overal beschikbaar. Maar helaas maken niet alleen bonafide personen en programma.s gebruik van dit medium. Met een steeds hoger wordende snelheid worden nieuwe bedreigingen ontwikkeld die gebruik maken van e-mail als verspreidingsmiddel. Eenmaal binnengehaald kost het filteren van spam uit uw inkomende e-mail veel tijd en kunnen virussen zelfs onherstelbare schade aanrichten. Gelukkig kunt u er iets aan doen zonder investeringen in hardware of software: gebruik Argus Safe Mail™!

Uw voordeel

Wel eens bedacht wat het u eigenlijk kost om virus- en spamfiltering te doen voor uw organisatie? Hardware, software, afschrijving en onderhoud daarvan, opleiding van personeel, het is nog al wat. Wanneer u gebruik maakt van Argus Safe Mail™ nemen wij die zorgen voor u uit handen. Geen af te schrijven investeringen, geen moeite, de e-mail die binnenkomt is veilig. Tegen vaste kosten per maand.

Voor wie?

Argus Safe Mail™ is een aantrekkelijk geprijsde dienst voor kleine bedrijven met enkele gebruikers tot grote bedrijven met duizenden gebruikers. Bekijk voor prijzen de productfolder.

Hoe werkt het?

Filtering veilig en vertrouwd buiten uw eigen netwerk. In plaats van rechtstreeks op uw e-mail server, komt uw e-mail voortaan eerst aan op de serverfarm van Argus Safe Mail™. Daar wordt de e-mail gescand op virussen (met meerdere anti-virus engines), spam en eventueel inhoud, alles volgens uw wensen. Is alles in orde, dan wordt de e-mail doorgestuurd naar uw e-mail server, die inmiddels alleen e-mail aanneemt van de machines in onze serverfarm. Het systeem werkt voor alle merken en typen e-mail servers: Microsoft Exchange, Novell GroupWise, Sendmail, Postfix, etc.

Wat doet het?

Argus Safe Mail™ kan volgens uw specificaties en wensen de volgende vijf functies leveren:
 • Virus bescherming
  Het filteren van virussen, trojans, malware en vormen van phishing uit e-mail, inkomend en eventueel uitgaand.
 • Spam filtering
  Het filteren en/of markeren van spam uit inkomende e-mail.
 • Onveilige content filtering
  Filtering van web bugs, ActiveX, IFRAME, etc.
 • Inbound policy enforcement
  Het filteren van e-mail met bijlagen van bepaalde bestandstypes, bijvoorbeeld .avi, .mpg of .mp3, die niet aan uw beleid voldoen.
 • Outbound policy enforcement
  Gelijk aan inbound policy enforcement, maar dan voor de e-mail die vanuit uw organisatie naar buiten wordt verstuurd. Geen .zip files met bedrijfsinformatie naar buiten? Regelen wij voor u.

Gratis en zonder risico proberen!

Wij geloven in onze diensten. Maar u misschien nog niet?
Om u te overtuigen kunt u de eerste twee weken gratis en zonder risico gebruik maken van Argus Safe Mail™. Laat u binnen de eerste twee weken weten niet tevreden te zijn, dan vervalt het contract en betaalt u alleen de setup kosten. Blijft u gebruik maken van onze diensten, dan krijgt u geen rekening voor de eerste twee weken!

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte!

Vragen?

Lees onze pagina met veel gestelde vragen.
Staat uw vraag hier niet bij? Laat het ons weten!

Meer weten? Prijzen?

Argus Safe Mail™ is al beschikbaar vanaf € 25,00 per maand!
Download hier de gedetailleerde productbrochure met uitgebreide informatie en prijzen (in PDF-formaat).
Algemene voorwaarden © 2020 VIVE Internet Diensten Privacy verklaring