VIVE logoHomeWebmailService Center|

Privacyverklaring

 • Als gast

  VIVE Internet Diensten waarborgt uw anonimiteit bij het bezoeken van onze website als niet-aangemelde gast.
  Wij zijn niet ge´nteresseerd in persoonsgegevens of gegevens die iets zeggen over de identiteit van onze bezoekers. Wij verzamelen van onze website alleen gegevens over het gebruik van de website om in de toekomst de website en de functionaliteit daarvan te kunnen verbeteren. Deze gegevens zullen onder andere bestaan uit informatie over het land van herkomst, tijdtip van bezoek, welke pagina.s worden bezocht, type browser en uw beeldscherminstellingen. Deze gegevens kunnen nooit herleidbaar zijn naar een persoon en worden alleen voor eigen gebruik opgeslagen.Tenzij van rechtswege gedwongen, zullen wij nooit gegevens aan derden verstrekken zonder daarvoor van u uitdrukkelijke toestemming te hebben verkregen en zullen er alles aan doen in ons vermogen om de opgeslagen gegevens te beschermen.
 • Als gebruiker

  Ook gebruikers van onze diensten kunnen rekenen op respect voor hun privacy.
  De gegevens die u invoert bij het aanmelden voor onze diensten, worden opgeslagen in onze database met als doel onze administratie efficient te laten functioneren.
  Tenzij van rechtswege gedwongen, zullen wij nooit gegevens aan derden verstrekken zonder daarvoor van u uitdrukkelijke toestemming te hebben verkregen en zullen er alles aan doen in ons vermogen om de opgeslagen gegevens te beschermen.
Zie verder de betreffende artikelen in onze algemene voorwaarden en eventuele aanvullende voorwaarden bij afgenomen diensten.


ad

Algemene voorwaarden © 2020 VIVE Internet Diensten Privacy verklaring